Trebuie să lucrezi mai mult la matematică, adică în plus dacă dorești să înțelegi mai bine.
Asa mi se intampla si mie la biologie. in clasa a 5-a si clasa a 6-a aveam numai de 10 si anul asta de cand a venit alta profa care este al dracului, uraste toata scoala si face asa intentionat cu noi, abia pot sa scot nota 7. Deci, eu zic sa faceti ce ne-em prospus si noi sa facem. Sa chiuliti toata clasa si sa alungati proful si sa il enervati. Noi asa vom face cu profa noastra si sper sa dea rezultate
Sper ca te-am ajutat :*
Incearca o pregatire suplimentara sau incearca sa vorbesti cu directoarea scolii sa vorbeasca cu profesorul tau de matematica sa nu mai fie asa indiferent! Funda?
Fa mai multe exercitii acasa, incearca sa intelegi singura sau daca nu roaga-ti prietenele mai mari sa te ajute. Sau cauta pe cineva care sa dea meditatii mai ieftine, sau de ce nu, spune-le parintilor tai sa vorbeasca cu fostul tau profesor, daca spui ca intelegi. Daca nu poti, chiar daca sunt mai scumpe, daca doresti sa inveti matematica, fa o economie de bani si du-te la meditatii o data pe saptamana, sau o data la 2 saptamani.
Incearca la tema pe care o preda acasa sa o recapitulezi singura, si daca ai nevoie de mai mult cauta pe net tema poate gasesti si alte explicatii la tema.
sau poate daca mai multi nu intelegeti tema poate trebuie sa incercati poate va schimba profesorul.