Dacă ești mai tare (da' pe bune, nu oricum) decât un 5 la franceză, fă bâlci. Dacă nu, acceptă că te-a prins și gata.
In ce clasă ziceai că ești?
Aici nu cred ca mai este vorba,,deja ai și uitat?,, pentru ca n am fost înțeleasăTin sa menționez ca aveam tema,era acasă,pentru ca sunt om ca și tine și ca orice alta ființă umana de pe acest glob, și s-a mai întâmplat sa uit și normal ca nu pot sa accept sa fiu,, prinsa,, cu ceva nedrept asupra mea, tocmai de aia am și adresat acea întrebare, nu ca am uitat, nu va faceți dumneavoastră griji în privința asta ca n am uitat nimic.
Eu consider ca daca ai dreptate totala in ceea ce spui. Ar trebui sa faci plangere. Ideea nu e daca stii sau nu franceza, chiar si daca e sub 5, nu e vorba de asta, e vorba ca esti nedreptatita, ti s-a pus o nota fara ca tu sa stii si dupa cum ai zis, colegei tale nu i s-a pus nici o nota. Cred ca ar trebui si mama ta sa ia o decizie alaturi de tine si sa o invete minte cineva pe profesoara aia.
Mulțumesc dar cred ca mai întâi am sa vorbesc cu ea despre acea nota. Daca lucrurile rămân la fel, atunci da, o sa merg la domn' director sau la inspectoratul școlar