| Bianca111 a întrebat:

Buna TPU.Am o problema cu scoala, in clasele 1-5 am fost eminenta si parintii mei s-au obisnuit asa, dar intra 6-a pe primul semestru am avut 3 medii de 9, iar semestrul asta trebuie musai sa am toate mediile de 10, dar deja am un 7 la mate si fac meditatii. Mi-e frica sa le spun parintilor si nu as vrea sa afle pana nu imi maresc media. Ce sa fac? Funda+puncte

Răspuns Câştigător
| leiciu a răspuns:

Nu le spune.Si eu sunt in aceeasi situatie dar la mine stiu si vor sa ma repun pe picioare, iar faza sa nu le spui este alegerea ta ca daca ti-e frica sa ii minti sau rusine nu o face.Si daca totusi afla de la diriginte/a spui ce nu ai stiut si de ce.

4 răspunsuri:
| RuSeS a răspuns:

Sa inveti laughing

| HappyDarkness a răspuns:

Pai... nu prea am inteles dar : Daca nu stii cum sa le spui parintilor prindei intr.un moment gen de ziua ta. Sau cand sunt bine dispusi si ii ei incet gen: Mama... tata. daca va zic ceva nu va suparati pe mine? Si le zici asa.incet incet.si ei sigur o sa zica ca depinde ce. Dar tot trebuie sa le zici ca apoi o sa regreti faptul ca nu le.ai zis si o sa te pedepseasca. Eu nu am parinti asa. Sunt mai de gasca.

| Gest4U a răspuns:

Te faci ca ai avut amnezie happy si nu iti aduci aminte. si pui mana pe invatat, mai lasa tigara din spatele scolii tongue

| CllaraCllary a răspuns:

Sincer,spune-le chiar daca o sa se supere da-ti si tu mai mult silinta si fa mai multe exercitii si i le arati profesorului cu care faci meditatii sa vada daca e bine.succes la invatat!