| Daniella_4731 a întrebat:

Buna TPU ...am o problema... cum pot sa-mi fac temele repede ..sunt in clasa a IV-a si ceva idei ar fi bine venite Funda + Vot

Răspuns Câştigător
| Irinushh a răspuns:

La mine principala cauza pentru care nu imi termin repede temele si ma mocai pana seara este leptopul de pe biroul meu care parca ma cheama mereu sa vad ce mai e nou pe facebook, daca nu cumva nu ii cutarica pe mess...stii tu! prostii d`ale nostre oh go on De aceea il dau la tati sa il tina la el pana ce mi le termin si dupa aceea il cer inapoi si mi-l da numaidecat! Asa mi le termin in 2-3 ore cu tot cu invatat, iar dup asta pot sa stau linistita o ora pe net ca sa imi fie de ajuns sa ma plictisesc si sa aleg sa ies afara cu prietenii.
In timpul temelor inceraca sa scapi de chestiile care te distrag (si televizorul face parte din ele ). Gandeste-te la satisfactia pe care o ai atunci cand le termini si stii ca nu mai am nici o grija si ca ai restul zilei numai pentru tine, exact ca intr-o vacanta de o zi big grin

3 răspunsuri:
| Hikari a răspuns:

Buna.
Nu prea ai cum sa faci temele repede decat daca stii cum sa rezolvi exercitiile date.

| AndraAlee a răspuns:

Buna!
Deci ca sa iti faci temele pentru acasa mai repede sa inveti mai intai lectiile facute in clasa, ca apoi sa stii sa rezolvi exercitiile.
Funda?

| helen45132 a răspuns:

Salut, pentru ati face temele mai repejor ai nevoie de un pic de odihna, apoi aer curat si tema citita super-bine, atunci vei sti tot si le vei rezolva(exercitiile) intr-un timp record, baftawinking