anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Bună, TPU! Am o problemă de ceva vreme și am nevoie de niște sfaturi. Am o profesoara de matematică foarte rea. Se comportă oribil cu elevii și le atribuie niște adjective teribile (idioți, cretini etc. ).
La orele de remediere, mi-au spus colegele mele ca le-a zis să se ducă pe centură și ca daca vor să facă copii să se ducă pe stradă că sunt golani destui. A spus toate acestea pe un ton răstit. Țin să menționez ca nu exagerez deloc.
Sunt în clasa a 8-a și mai am puțin cu ea, dar nu o mai suport. La mine urlă cam mereu când mă scoate la tablă și mă umilește în fața colegilor. Eu am avut mereu media 9 si la celelalte materii medii de 10.
În clasa a 6-a a dat o colega cu capul de tablă și în clasa a 8-a, semestrul I i-a spus unei colege să zică,, Sunt tâmpită". Din fericire, am o înregistrare cu ea țipând pe care a ascultat-o și mama. La directoare nu știu dacă pot să ma duc pentru că nu cred că îmi va păstra numele anonim și nu vreau să se răzbune profesoara asta isterică pe mine și să îmi strice media acum, la final. Ce considerați ca ar trebui să fac să nu mai țipe? Sau cum să nu mai fiu așa de sensibilă?

Răspuns Câştigător
| Mopmop a răspuns:

Eu zic sa mergi cu mama ta la director! Pana la urma e doar o medie si daca esti buna la matematica nu prea poate sa iti strice media cred...
Pentru ca tu nu iei atitudine aceasta "doamna" profesoara darama psihic si sufleteste sute de copii in decursul anilor.
Ia te rog atitudine! Astfel de specimene nu au ce cauta la catedra!

1 răspuns:
| sierra1 a răspuns:

și zici că ai inregistrara clară și irefutabilă?