| farasuflet123 a întrebat:

Buna TPU am o problema..deci am o verisoara si o prietena si prietena asta a mea i-a taiat firele de la pc lui verisoaramea si eu am tinut in mine chestia, asta pana la un moment. apoi i-am spus verisoarei mele, si mama lui verisoara mea (tusica) i-a zis lui mama lui prietena mea, ce a facut fata asta si i-a zis ca eu i-am spus si mama lui prietena mea mi-a sarit in cap ca sunt mincinoasa si etc ca vreau sa bag raca in familie si nu e adevarat eu doar am spus adevarul..pt.ca verisoara mea credea ca eu am facut lucrul asta si ea avea ura pe mine pana acum..deci spuneti-mi un sfat ca nu stiu ce sa mai fac, plang in continuu pt.ca mama prietenei mele ii ea apararea si zice ca nu e adevarat.M-am saturat.

2 răspunsuri:
| SergiuBoss11 a răspuns:

Cine nu te crede sa se duca dracului.Adevarul e de partea ta si Domnul Dumnezeul tau va infaptui justitia chiar de va trebui sa ii ucida pe cei vinovati.

| csilex a răspuns:

In primul rand prietena nu iti este prietena pentru ca te lasa sa pici de vinovata cu toate ca nu esti, 2. te duci cumperi un fir exact cum a fost cel taiat si i-l dai verisoarei si te scuzi pentru prietena care a facut acest lucru.3. Termini prietenia cu prietena, exista si o justitie divina care va avea grija