| pssssiiii a întrebat:

Buna TPU am o problema eu sunt la facultatea de matematica si nu ma descurc si nici nu imi mai place sunt anul I semestrul 1 as putea sa ma transfer la alta facultate de exemplu pedagogie sau psihologie fara ca sa pierd anul si decat sa imi echivaleze iar ce nu se poate sa dau examen? iar daca nu se poate si renut la matematica la anul daca ma inscriu sau peste 5 ani daca ma inscriu la pedagogie e obligatoriu primul an sa il platesc? mentionez acum sunt la fara taxa la matematica.si deja am 2 restante plssss ajutati-ma! sunt intr-o situatie grea! cum sa procedez?

3 răspunsuri:
| VIP3r a răspuns:

Nu stiu daca te poti transfera, personal nu cred, cunosc pe cineva care a facut 2 ani la chinetoterapie dupa care a renuntat, nu a considerat ca e de el si a dat la medicina generala, a inceput de la 0, cu toate ca era bursier la fosta facultate si a trebuit sa plateasca primii 2 ani.

Mai, peste tot e greu la inceput, nu ai ce sa faci, sfatul meu e sa incerci sa mergi mai departe, mai inveti o data la materiile respective si dai restantele...
La fel spuneam si eu la inceput dar viata merge mai departe...
Spor si mult succes mai departe!

| pssssiiii explică (pentru VIP3r):

Pai problema e ca nu inteleg? ce vrei sa invat?

| VIP3r a răspuns (pentru pssssiiii):

Atunci alta alternativa nu prea ai decat sa te apuci de altceva...