Da, poți să ceri câte ciorne și foi vrei. După ce primești altă foaie, o completezi cu datele tale, apoi vor veni supraveghetorii să semneze, asta pentru fiecare foaie.
La română e important să ai minimul de cuvinte, pentru că altfel nu primești punctajul pe redactare.
La geografie și istorie nu știu, nu am dat la materiile astea. Dar la geografie e ușor, ține de cultură generală să știi elemente din geografia Europei. La istorie am înțeles că seamănă cu româna, extragi date din text, ceva eseu, comentarii.
La Romana trebuie sa inveti bine teoria de exemplu curentele literare care poate pica la subiectul 2, dar si la 3 pentru ca iti poate spune sa il incadrezi in acel curent. Infara de curentele literare trebuie sa stii foarte bine operele la Romana pentru a face subiectul 3 ok. Si da poti sa mai ceri foi in caz ca nu mai ai loc unde sa scrii. La Istorie la fel tine de teorie si lucru pe text dar si imaginatie la subiectul 3(Mie mi-a picat eseu pe comunism destul de ok). Iar la ultima proba, la Geografie trebuie sa ai o un creion si o linie cu tine, te va ajuta mult. Bacul la geografie tine mult de cum stii sa faci comparatile atat pentru formele de relief ale Romaniei la subiectul 2 cat si pentru clima pe care o sa o ai la subiectul 1. Cam atat. Succes! Si fara emotii. Va cred pe toti, am trecut si eu prin acest examen. Si pot spune ca este multa materie dar fara folos. Asa e sistemul, dar bacul te ajuta mult la angajare sau daca vrei sa te inscrii la o facultate.