Oau! Ma mir ca nu ti-a dat 10. Ce or fi asa de rai profesorii astia? Ce daca nu stii? Sa-ti dea 10. Si indivizii astia care-ti raspund. Nu-i inteleg! in loc sa-ti spuna ca esti un adevarat savant se leaga de tine si-ti spun sa invet! Parca tu nu stiai ca trebuie sa inveti dar stiu ca te apuca asa o lene mare ca nu ai chef de prostiile alea cu cartea. Astia nu inteleg nimic din lumea asta! Lasa-i! nu le mai pune intrebari. O sa te faca, pana la urma, cine mai stie cum. Vezi-ti de viata ta. Nu invata nimic. Uite. Becali este prost de da in gropi dar a ajuns bogat si-l mai si iubeste lumea ca este darnic ca doar nu da din munca lui. Da din ce a furat.
N-are nimic cu tine - tu ești cel care are ceva cu ea. Femeia vrea să te facă să înveți cum trebuie. Fă-o și scapi!
Daca tu nu inveti, nu aduci caietul si te comporti asa, ea va plati cu aceeasi moneda.
Cred că tu ai o problemă, ar trebui să îți fi dat seama până acum că profesoara a prins drag de tine.Nu vezi că vrea să te facă să înțelegi cu adevărat? De ce te-ar striga pe numele de familie dacă ar dori să te jignească? Crede-mă, ca profesoară dacă ar avea intenția asta ar putea să îți facă lucruri mult mai rele, nu să te pună să răspunzi ca să înțelegi sau să te strige pe numele de familie care până la urmă e numele tău.În locul tău m-aș bucura dacă aș fi specială ca elev pentru un profesor. Apropo, și eu sunt în clasa a 7-a și cum se poate să nu fi înțeles lecția cu măduva spinării? A fost simplă.Mă întreb de pe ce manual studiați.
Hei,este vina mea?!?!?!?!? Este vina voastra ca nu stiti sa raspundeti la o intrebare!
Ai putea sa îi spui tu dirigai tale și dacă nu face nimic, cere-ti scuze fata de profa de biologie și apune-i ca o sa te schimbi și ca o sa înveți mereu. Ai sa vezi ca o sa se poarte mai frumos cu tine
Liviu4you întreabă: