| FOOLSmanXxl a întrebat:

Buna Tpu....am ramas corigent la chimie pe sem 2 ......cum sa zic la parinti ca sunt corigent?

Răspuns Câştigător
| Lukasz a răspuns:

Trebuie sa le spui adevarul, si spune-i ca vei invata din greu, si la anul nu vei mai ramane corigent, simplu.Decat sa spui o minciuna, mai bine spui simplul adevar.

4 răspunsuri:
ardnaxur1961
| ardnaxur1961 a răspuns:

Nu e nevoie sa le spui; vor primi "felicitarea" acasa.

| AFR81 a răspuns:

Ai ramas corigent doar pe semestrul 2 sau pe tot anul? Daca ai, de exemplu, pe primul 6, iar pe al 2-lea nota 4, atunci nu e o asa mare tragedie. Daca media ta anuala la chimie este sub 5, atunci e o problema. Daca tii sa le spui (ai putea si sa ascunzi si sa mergi sa dai corigenta in toamna, iar daca o vei lua, parintii nu vor afla ce s-a intamplat), atunci alege momentul prielnic, cere-ti scuze, explica-le motivele din cauza carora n-ai reusit sa iei nota de trecere si promite-le ca vei invata din greu in vacanta si vei recupera.

| Sarada a răspuns:

Nu te ingrijora fii sincer cu tine si cu parintii tai daca le vei zice o minciuna pina la o un anumit tim adevarul va esi la iveala pot sa-ti spun doar sa ai incredere in parintii tai nu-ti fie frica de ei te vor intelege si te vor sustine ca la unul sa nu mai fii corigent iti sfatui s spui adevaru sper ca te-am ajutat

| FOOLSmanXxl explică:

Da multumesc celor care mi-ati dat un mesaj ...mai am o intrebare cand se da corijarea luna si data plsss