| BlueDreams a întrebat:

Buna TPU.Am si eu nevoie de ajutorul vostrubig grin.Am pentru maine o tema la fizica compusa din 2 intrebari.La prima am stiu dar celei de a doua nu-i dau de capt de vreo ora.Suna cam asa:Explica de ce animalele care traiesc in zonele reci ale globului cat si cele care traiesc in desert, au corpul acoperit cu blana..., Daca stiti raspunsul va rog sa ma ajutati, chiar nu-mi dau seama.Mai aveam o intrebare dar aia era mai putin stupida. Tema e pe masura profei...In fne. Daca stie cineva i-as multumi daca mi-ar raspunde.big grin:X

Răspuns Câştigător
| Catta a răspuns:

Pai esti a 8a?
Si eu sunt.
Pai cele din zonele reci ca sa se protejeze de frig, iar cele din desert ca sa le protejeze de caldura aceea mare.happy
Funda?:X

7 răspunsuri:
| BlueDreams explică:

Bai deci anonimi astia care raspun chiar ma enrevaza.Bai desteptu lu peste ia hy JET de aici si vezi cum vorbesti terminatule.

| RoRoxana a răspuns:

Heey
Aceeasi tema o am si eu:O:O:O
De unde esti si la ce scoala?:*

| GuessWho a răspuns:

LOllaughing
Exact asta caut si eulaughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Tu desteapta lu peste,, au asa fiindca in zonele reci e frig si blana e pentru ele ca o haina dar si cele din desert deoarece noapte in desert este sub 0 grade iar ziua 40 de grade. GANDESTE!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pentru anonim:nu crezi ca trebuia sa raspunzi si tu mai frumos? de exemplu fi sigur ca multi cautau intrebarea iar tu puteai fi de ajutor dar cu un asemenea comportament ma indoiesc ca cineva te-ar asculta.comporta-te civilizat! si multumesc lui felix si cata pentru raspuns. mi-a fost si mie de folos!

| feelixxx a răspuns:

Animalele din zona rece au nevoie de blana pentru a le proteja de frig, iar cele din desert au nevoie de blana pentru as putea pastra temperatura corpului si ziua cand este cald, dar si noaptea cand temepraturile scad pana la -10 grade.

| feelixxx a răspuns:

Nu ne-ai multumit.