| Lellytrry a întrebat:

Buna TPU! Am si eu o intrebare ce sunt illuminati? Ce te pun sa faci? daca acestia îti cer membri ai familiei sau sa omori) Stie cineva sa argumenteze in termenii nostri? pentru ca am citit pe multe site-uri dar fie care spune varianta lui. Voi ce parere aveti?

5 răspunsuri:
| doctorandus a răspuns:

Illuminatii adevărați sunt toți morți de secole. Ce mai găsești pe internet sunt escroci nigerieni care zic că te fac Illuminat cu condiția să scoți banu'.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Iluminati se vrea a fi o sectă secretă, dar ăștia mai emancipații o numesc o organizație secretă, de fapt cam și ei prin manipularea mediei, se autointitulează așa, o organizație secretă, care guvernează și trag sforile din umbră. Cam peste tot în societate.
Iluminati în trecut se voiau a fi Cavalerii Templieri, așa se numeau în trecut.
Deși am urmărit tot ce se poate urmări despre ei, nici eu nu știu exact cu ce se ocupă ei.

| Crackman a răspuns:

Pe scurt sunt un fel de partid politic neafiliat care se întâlnesc au ritualuri și diferite obiceiuri și decretează mulți bani

| helpforyou a răspuns:

Illuminati sunt un grup sau o societate secretă care se presupune că are putere și influență în lumea politică și economică. Există multe teorii ale conspirației despre ceea ce fac Illuminati și despre scopurile lor, dar multe dintre acestea sunt nefondate.

In esenta nu te pun sa omori pe nimeni.

| darrio2007 a răspuns:

„Illuminati (o formă plurală nearticulată a substantivului latin illuminatus, „iluminați") este o denumire (sau titulatură), care se referă la mai multe grupuri și mișcări, atât istorice cât și moderne, atât reale cât și fictive.

Ordinul Iluminaților a fost o societate secretă fondată la 1 mai 1776, în Ingolstadt (Bavaria de Nord), de Adam Weishaupt[1], care a fost primul profesor de drept canonic de la Universitatea din Ingolstadt[2]. Mișcarea era formată din liber-cugetători, liberali, republicani (deci antimonarhiști), recrutați din loji masonice germane, și a urmărit să promoveze perfecționismul prin intermediul școlilor de mistere. În 1785, ordinul a fost infiltrat, dezbinat și suprimat mai întâi de către guvernul bavarez, pentru un presupus complot și apoi în întregul stat (Reich) german. Acuzația adusă a fost aceea că scopul ordinului este să răstoarne toate monarhiile și religiile de stat din Europa."

Si nu te vor pune sa omori pe nimeni, ai auzit prost.

Întrebări similare