Nimeni nu poate ghici! --- poate poezie, poate roman, poate basm( care, cica, din 2010 n-a mai aparut in subiectele de examen )
Bună.
Nu poţi şti ce va da. Eu am susţinut astăzi proba la română, profil uman şi am avut de ales între Ion Barbu, Tudor Arghezi şi Nichita Stănescu, iar la real a fost Mihai Eminescu. Chiar nu mă aşteptam la poezie având în vedere că a fost doi ani la rând, dar bine că le-am învăţat. Deci dacă vrei să mergi fără stres, şi să nu te gândeşti ce s-ar întâmpla dacă va da X sau Y, mai bine încerci să înveţi tot. Ştiu că e mult, dar merită să faci un efort, e în joc viitorul tău, şi cum îţi aşterni, aşa vei dormi.
Multă baftă!
Se poate da orice. Poate fi Liviu Rebreanu, poate fi Nichita Stanescu, nimeni nu stie.
Daca stiam cu siguranta ce va pica la bacul din toamna faceam bani frumosi... Dupa cum a zis si alessia, nu ai de unde stii. Poti doar presupune!
Si la noi la clasa a 8 a s-a dat numai poezie si la olimpici si la simulari si anul trecut
Nu prea se da poezie in sesiunea a II. S-a dat poezie pentru ca s-au aflat subiectele, trebuia sa fie roman.