| nbgfmkdlșxs a întrebat:

am si eu o intrebare,daca anul aceste s-a dat la parte a treia la bac poezie, se poate da si in sesiunea a doua adica in august tot poezie? sau se da drama sau roman?

7 răspunsuri:
| alessia5158 a răspuns:

Nimeni nu poate ghici! --- poate poezie, poate roman, poate basm( care, cica, din 2010 n-a mai aparut in subiectele de examen )

| Hydrangeaceae a răspuns:

Bună.

Nu poţi şti ce va da. Eu am susţinut astăzi proba la română, profil uman şi am avut de ales între Ion Barbu, Tudor Arghezi şi Nichita Stănescu, iar la real a fost Mihai Eminescu. Chiar nu mă aşteptam la poezie având în vedere că a fost doi ani la rând, dar bine că le-am învăţat. Deci dacă vrei să mergi fără stres, şi să nu te gândeşti ce s-ar întâmpla dacă va da X sau Y, mai bine încerci să înveţi tot. Ştiu că e mult, dar merită să faci un efort, e în joc viitorul tău, şi cum îţi aşterni, aşa vei dormi.

Multă baftă!

| kyttu a răspuns:

Se poate da orice. Poate fi Liviu Rebreanu, poate fi Nichita Stanescu, nimeni nu stie.

| AlecsRvaSpunePa a răspuns:

Daca stiam cu siguranta ce va pica la bacul din toamna faceam bani frumosi... Dupa cum a zis si alessia, nu ai de unde stii. Poti doar presupune!

| DavidMihai a răspuns:

Totul e random. big grin

| Tutuianu_Razvan_1999 a răspuns:

Si la noi la clasa a 8 a s-a dat numai poezie si la olimpici si la simulari si anul trecut

| MissCarterM a răspuns:

Nu prea se da poezie in sesiunea a II. S-a dat poezie pentru ca s-au aflat subiectele, trebuia sa fie roman.