| Ade2 a întrebat:

Buna,TPU! Am si eu o intrebare. Eu sunt pe clasa a VI-a. Si scheletul nostru de la biologie e cam dezmembrat, asa ca doamna noastra a propus ca de Simfonia Lalelelor, sa mergem in Centru, sa strangem bani. Un schelet nou ar costa cam 30 de milioane( 3000 ron). Asa ca eu m-am gandit sa facem un stand in care sa vindem lucrari sau chestii cu 1 leu.( O sa faca asta toate clasele de a VI-a ). O sa ajutam si noi. Dar intrebarea este, ce sa vand in stand? Dau funda happy

Răspuns Câştigător
| ßєtyPєтяσηєℓα a răspuns:

Incercati sa faceti "Quilling" (este arta de a rula hartia- e super, daca tot se apropie 1 martie face-ti martisoare si felicitari.(cauta pe internet daca vrei sa vezi cum se face quilling sau lasa-mi un mesaj).Sau scoala noastra a strans bani pentru o fetita bolnava...si am fost intr-o sala unde se tin festivitatile la noi in oras si dupa ce s-a organizat totul ..am cantat niste melodii frumoase si cu instumente iar oamenii care au venit la spectacol au lasat bani la intrare(dar nu pentru bilet).Sau daca faza cu standul nu merge luati felicitarile si mergeti voi prin piata si prin centrul orasului pe la oameni si intrebat-i daca vor sa cumpere( si nu uitati sa spune-ti pentru ce adunati bani). Succes! (Funda?)

0 răspunsuri: