Eu cred ca da. Mie mi-a dat acordul preotul si m-am si impartasit cand eram pe stop.
Daca esti virgina cred ca nu e nici un pacat.
Parerea mea e ca e o tampenie asta ca nu ai voie sa intri in biserica. Nu e vina noastra, nu decidem noi zilele cand sa fim si e un lucru absolut normal.
Mi se pare stupid sa nu intrii. Asta e o regula stupida, si eu am auzit de ea dar mi se pare fara sens. Oricum daca mama ta e asa de exagerata incad sa creada ca nu e bine sa intrii, nu intra.
Buna!
Din cate stiu eu poti merge la biserica dar sa nu pupi icoanele, asa ne-a spus noua la religie.
Mama ta are dreptate.Nu este exagerata.Are dreptate asa stiu si eu. Daca iti place sa mergi la Biserica poti sa te duci in alta zi.
De obicei preotii nu prea dau voie, dar profesoara mea de religie mi-a zis ca nu e pacat...eu nu merg la biserica cand sunt pe stop
Hey! Vreau sa te ajut, dar mai intai fac o mica paranteza: Nu este deloc o regula stupida.
Imi fine, ok.
Eu spun ca nu poti merge, dar poti sa-i spui mamei tale sa-l intrebe pe preot daca poti intra. E singura solutie. Daca nu, sa-l roage pe preot sa vina acasa sa te impartaseasca.
Asa faceam noi cand traia stra-bunica mea.
Imi fine am sarit de la subiect...
Sper ca ti-am fost de folos!
Menstruatia nu este un pacat ci o binecuvantare(comparativ cu ignoranta si opiniile barbare de care multa lume da dovada), lipsa ei duce la imposibilitatea de a te reproduce, asa ca du-te la biserica daca asta-ti este dorinta!
anonim_4396 întreabă: