Pentru ca asa suntem noi Romanii Asa i natia noastra ne place sa ne jignim unii pe alti ne place sa ne credem mai superiori fata de ceilalti si mai desptepti dar uitam in schimb de respect fata de celalalt si stii ce i cel mai trist ca asta se mosteneste de foarte mult timp incoace si totul va merge multa generatie de acum incolo dar parca generatia asta de azi este mai sumbra ca nici una de pina acum nu ca am prins eu foarte multe dar sunt ferm convins ca generatia din ziua de azi se limiteaza doar la un singur lucru Prostie! Cit mai multa prostie cit cuprinde! Iar daca tu pui la suflet astfel de specimene cred ca vei avea foarte mult de suferit Asa ca Sfatul meu este sa privesti mai departe si sa nu te opresti la un natarau"Care Se crede cine mai stie ce deci nu ti manji sufletul cu tot felul de chestii urite.Te pooup
Fiindca siteul a fost creat de niste oameni mai buni si mai frumosi sufleteste decat unii dintre cei acre il populeaza.
Sorry... aici este vorba despre un site official. toata lumea este egala in drepturi :-P, dar aici vorbim despre o mica parte din ei
Majoritatea au scopul doar de a ajuta... altii pentru puncte. mai stiu eu pentru ce
Sa ne vedem de treburile noastre si putem sa'i ignoram pentru a le dovedii ca suntem mai buni ca ei!
Te puupa Andeee ‹з
Heylasa nu te stresa prea tare,stii doar ca mereu sunt persoane din astea care fac misto de oricine,si nu stiu decat sa-si bata joc lasa-i in pace,nu-i baga in seama, atat vreme cat nu-i cunosti, nu au cu ce sa te afecteze
ar trebui sa te doara undeva de comentariile lor...asa sunt unii, sau mai sunt si aia care in loc sa-si vada de raspunsul lor comenteaza de raspunsul altora(dar parerea mea este ca fiecare e cu parerile lui)si mie mi s-a intamplat, dar prostilor nu trebuie sa le acorzi atentie
sper sa mai vorbim
Ai foarte mare dreptate! Sunt cam noua pe aici, dar nu ma asteptam sa fie persoare chiar asa rele. Zilele trecute am pus o intrebare mi s-a raspuns aiurea sa zic asa, si dupa vreo doua pustoaice care se credeau ele culte la 14 ani, si imi reprosau ca am o problema cu ortografia au inceput cu jigniri si asa mai departe, si cum spuneai tu comenteaza raspunsurile, alea sunt sigur persoanele care sunt pe aici doar pentru puncte, si incearca sa se bage pe sub pielea celui care a pus intrebarea. Oricum ma bucur ca exista si persoane de nota 20 pe aici.Te pup:*
Daca e vorba de tzacancele alea intre 11-14 ani(dominante pe acest site-cu intrebari doar in privinta sexului) care cica dau ele sfaturi, si rad de altii nici nu mai zic)))))cam prea smecheri au devenit astia de 14 ani, ei cred ca le este permis totul si ca toti o sa stea sa le suporte fitele, o sa fie o generatie de tot cacatu'
Pur si simplu nu au o viata adevarata. Poate singurul loc in care au curajul sa se comporte asa si sa vorbeasca asa este acest site. Poate ca afara, in realitate sunt doar niste fricosi, fara prieteni.Iti dai seama ca in realitate ei pot fi exact inversul a ceea ce sunt aici?
Eu deja ii ignor, trec peste ceea ce spun, nu iau in seama.nu merita osteneala
Da,99% asa este sigur sunt asa doar in fata pc-ului dar chiar ma deranjau, pentru ca nu stiu pur si simplu sunt genu care pune la suflet absolut orice. Primul lucru care mi-a trecut prin cap dupa povestea asta a fost...gata! Numai folosesc acest cont.
Pentru ca e usor sa comentezi prosteste cand te ascunzi dupa un nick si nimeni nu stie cine esti cu adevarat.
Intelege ca sunt multi minori cred ca peste 70-80 % nu sunt sigur dar asa este.
Si eu am ramas socat, cand mi mi-am lasat idiul pe TPU mi s-a umplut cu minori de a trebuit sa renunt la el.
Dovada de educatie slaba primita de acasa, lipsa celor 7 ani.
De ce crezi ca multi au parinti plecati dincolo, normal ca copii raman fara educatie de la parinti.
fataaaa întreabă: