Eu tias propune sa te duci la uman deoarece te vei deprinde cu istoria cred si e mai usor sa treci peste istorie decit peste fizica mate in orce caz iti va fi redus nr de ore la obiectele reale deci eu tias sfatui sa te duci la umanist.Bafta
Pai daca vrei limbi straine poti merge la filologie, dar faci mate...sau poti merge la pedagogic dar acolo nu faci limbi straine
Eu germana o consider o limba straina si chiar imi place deoarece se aseamana in mare parte cu engleza, iar eu sunt din Anglia, Londra (acolo stau si tot acolo m-am nascut), fizica noi nu facem la scoala din liceu(eu sunt cls a 10-a) istoria nu pot sa zic ca nu mi-a place dar nici nu ma dau in vant dupa ea......profu meu de mate ii fratele meu (are 31 de ani) deci nuprea e stres!
Nu zic ca in Londra nu e grea scoala...sunt 7 ore pe zi, dar in schimb profesori sunt obligati sa nu ne dea teme, oarecum la mate ii fain deoarece fratele meu ne e prof si totodata si diriginte asa ca eu sunt seful clasei...iar la noi seful clasei e aproape la fel de important ca profesorul, daca vrei sa mai vb chesti de astea adauga-ma la mess idul meu e kyle. jhonatan
Pai nu ca nu`mi plac doar ca nu le inteleg :-l si nu pot sa fac ceva 4 ani daca nu imi place