| rastadoll a întrebat:

am si eu o problema: sunt a12a si mai sunt cateva zile pana la bacul scris si sunt terminata. efectiv nu mai dorm st nelinistita, agitata am insomnii si ma gandesc mereu la BAC. de pregatita m-am pregatit. la mate mai am ceva probleme dar sper s iau 5-ul iar la romana si geogra e ok ma descurc. mi-e teama sa nu dau gres si sa esuez. ce as putea face sa imi stapanesc emotiile si fricile astea? simt ca ma acapareaza cu cat se apropie mai mult cu atat sunt mai vulnerabila. va rog ajutat-ma. orice sfat e bine venit mai ales din partea celor ce au trecut de "bau-bau" adica de bac. va multumesc! funda

Răspuns Câştigător
| mihaela0205 a răspuns:

Nu-ți mai fie frică, adică, chiar nu ai motive. Dacă tu spui că ai învățat, ar trebui să fii liniștită! Doar nu mori dacă dai bac-ul! Dacă în cei 12 ani de școală n-ai murit de la teste, teze nici acum n-o să fie nimic! Trebuie să gândești pozitiv! Ieși afară, plimbă-te cu prietenii, discută cu ei să te mai calmezi. Sunt sigură că vei trece cu bine.
Nu prea sunt bună la dat sfaturi, dar sper că am zis ceva bun, câtuși de puținhee hee. Deci mult succes să ai!