Primul an de liceu, poate fi mai greut. Pentru ca este vorba de acomodare, si de colegi noi, dar daca esti o persoana deschisa te poti obisnui repede, si n-ai avea cine stie ce probleme.
Profesori noi.
Mult succes la liceu.
După mine, e cel mai frumos an din timpul liceului. Nu simţi povara bac-ului şi întâlneşti multe persoane noi care îţi vor rămâne prieteni mult timp.
Oribil!
Eu am terminat scoala generala cu media 9.11 dar din nefericire emotiile la examen s-au spus cuvantul si am intrat cu 6.88 la liceu in Bucuresti pe filologie(eu voiam mate-info).Nu mai spun de faptul ca am ramas la biologie in primul semestru dar abia am trecut clasa in sem 2 cu 6.84...Asa ca Echipeazate cu nervi de otel si rabdare
Primul an de liceu e uşor, depinde de profil. La unele este mai stresant, la altele nu..depinde de categorie! Legi prietenii frumoase, creezi certuri şi tot felul de întâmplări de care la un momentdat o să-ţi fie dor. Dar în concluzie este frumos dacă te pasionează ceea ce faci şi domeniul ales.
Îţi urez baftă!
Daca iti place unde ai intrat vei fi si tu mai primitor, te vei intelege cu colegii.
Daca nu iti place, vei fi mai distant probabil la inceput stiind ca probabil te vei muta la anul.
papucicu întreabă: