Nu bai oameni buni sunt un prieten de a lui si ne uitam in toate directile sincer sa fiu chiar nu este m-am uitat pe un sit pe net.si am citit ceva de gen ca luna s-ar putea sa paraseasca orbita pamantului nu stiu ce sa zidar e destul de aiurea fara luna
Este foarte ușor să ne uităm aiurea 5 minute pe cer, să citim nu știu ce idioțenie de articol de pe net și să înceapă panica - VAAAI A DISPRĂUT LUNA! Mă lăsați? Aveți habar de fenomenele care s-ar produce dacă Luna ar dispărea? Să nu vorbim de înclinarea axei Terrei la 90 de grade și atracția gravitațională a lui Jupiter, doar câteva dintre urmările dispariției Lunii. Luna este încă acolo unde trebuie să fie, gândiți și voi cu capul, nu cu fundul!
Baftă
1.
Poate era înorat.
2. Nu te uitai în direcţia corectă spre lună, poate luna să apară spre VEST SUD EST NORD, etc!
Cum **** sa paraseasca orbita? in cel mai rau caz poate sa se apropie de pamant...dar nu sa plece
Cred ca aveti chef de glume, Luna este destul de vizibila in special pe timpul noptii.
In alta ordine de idei, nu mai raspanditi informatii false legate de falsa presupunere ca Luna ar parasi orbita Pamantului, acestea sunt doar vorbe-n zadar, afirmatii mincinoase.
De altfel nu am auzit de la N.A.S.A ori Huble o astfel de presupunere, ar fi cazul sa lasati astronomia si sa puneti mana pe studiatul bunelor maniere.