Pe căile legale (plângere la direcțiune și / sau inspectorat ori poliție) sunt slabe șanse să obții ceva. Cel mai bine ar fi să trimiteți cât mai multe dovezi la câteva posturi TV mai serioase și să-i lăsați pe ei să sape unde și cum trebuie. Fără puțin scandal public nu se va schimba (mai) nimic.
Va rog sa tineti cont si de faptul ca noi suntem o clasa de a 9-a, majoritatea ne avand nici 15 ani
In momentul in care un cadru didactic de orice fel incalca aceasta limita formala (care btw este scrisa atat in regulamentul scolii, cat si in fisa postului lui) trebuiesc luate niste masuri. Daca aveti dovezi palpabile spre exemplu: inregistrare video, audio sau mail-uri in care se vede adresa + martori, acestea trebuiesc duse la director de catre unul sau mai multi parinti (fiindca elevii nu sunt luati in seama de cele mai multe ori) si daca nu se iau masuri, atunci iti atasez mai jos un site unde explica exact si in detaliu pasii.
Ai grija de tine?
https://buhconsul.ru/......e-teacher/
Unde sda il reclami? Zi la parintii tai, ei vor merge cu tine la stiu si eu inspectorat scolar, ala trebuie dat afara cat mai rapid este un pedofil, oameni dusi cu pluta.
Nu inteleg cum astfel de oa, meni ajung prin astfel de posturi.
Ăla nu-i profesor nu-i normal ce se întâmpla acolo in clasa ta dacă el chiar face toate astea și uni colegi de ai tăi îl susține ce face el este clar de colegi ăia dar tu și ceilalți colegi de ai tăi ar trebuie sa aveți grija mare la el nu-i normla ce face el deloc nu așa trebuie sa fie un profesor
Eu cred ca este 100% pedofil dacă ma intrebi pe mine și ai mare grija la el și ai grija de tine i-ați un spray la tine și caral mereu după tine ori unde mergi cine știe ce fel de om este și dacă află ca l-ai apus la directoarea scholi sau liceului cine știe ce face pedofilul ăla ai mare mare grija de tot la el asta nu-i profesor asta este pedofil 100% și colegi ăia care îl susține nu sunt sănătoși atlfel nu-mi pot explica nu pot intelge cum ei pot sa Acccept așa profesor sa le dea de băut și sa facă ce face el ai grija de tine i-ați nepărat un spray la tine și ai grija de tine