| AnaAnastasiaaaa a întrebat:

Anul aceasta am evaluarea din clasa a-8-a. La romana sun ok si nu imi fac griji insa la matematica sunt praf. Nu stiu nimic incepand de prin clasa a-6-a, a-7-a iar cand ma refer la modul ca nu stiu nimic, ei bine NIMIC. Credeti ca as putea sa trec? Iar daca nu trec la o materie merg la postiliceala? Sfaturi va rog!

6 răspunsuri:
| BiuL a răspuns:

Ia meditatiiwinking ai cateva luni suficient sa te pui la punct pentru o nota bunicica

| kyttu a răspuns:

Am trecut şi eu prin asta. Dar la începutul clasei aVIII-a am început să fac meditaţii. Făceam subiecte de E. N. şi unde nu ştiam îmi arăta şi după mai făceam exerciţii de genul celor care m-au încurcat. Sincer, cred că ai putea să teci examenul, am reuşit şi eu (cea mai paralelă cu matematica)winking

| SkyPilot a răspuns:

Daca lucrezi in fiecare zi cate 2 ore tot mai recuperezi ceva.

| Neo12 a răspuns:

Aşa am făcut şi eu, la fel ca madalinaramonikkk.
Având un profesor care ne preda, după făceam exerciţii şi făcea cu ăia care ştiau (vreo 3-4. oarecum şi eu printre.mă rog ştiam algebră)nu mă descurcam.
Cu geometria eram paralelă, proful ne zicea: voi sunteţi paraleli cu matematica şi avea mare dreptate.
Văzând că nu ştiu prea multe la această materie, m-am hotărât să fac medicaţii. Din noiembrie până în ziua dinaintea examenului am făcut. M-au ajutat foarte mult. Femeia care m-a ajutat nu e profesoară, ci educatoare, dar este foarte deşteaptă, ştie cum să-ţi explice şi cum să-ţi vorbească. Dacă mergi la meditaţii şi nu poţi să fii deschis cu persoana şi nu te face să înţelegi, pierzi timp şi bani. Practic e o mare pierdere.
La geometrie am învăţat formulele pentru a face ceva pe la subiectul III, ex 1a, b, 2 a.ce se putea pentru că alea erau uşurele.
La subiectul I la fel e uşor şi la 2 e algebra. Învaţă lucrurile care te-ar ajuta în vederea exerciţilor de la subiectul I şi 2 în special.
Eu am luat 6. am fost mulţumită şi cu atât. Am avut mulţi colegi care n-au promovat, dar au intrat la liceu. Este evident că cu o medie mică, dar na, au avut noroc.
Învaţă de pe acum cât mai ai timp şi îţi urez mult succes.
Dacă mai vrei informaţii, te ajut.

| madalinaramonikkk a răspuns:

Hei, nu știu dacă te pot ajuta cu mare lucru, dar pot să îți spun din exepriența mea...
Și eu eram la fel ca tine(și acum sunt cam la fel)... Matematica este o materie complexă care cere foarte multă atenție. Poți încerca pânĂ la final să faci meditații (pentru mine au fost ok în clasa 8a) și să încerci să fi atentă la ore. Eu am luat 5.00 la evaluarea naționala la matematica, și chiar am fost foarte fercită, dar dacă nu știi la matematică mult înceracă să faci doar esențialul. Primul subiect și 2. Si învață mai mult la romana să compensezi pentru matematica. Sper că te-am ajutat cu ceva.,

| SaraSandra a răspuns:

Buna! Cred ca cel mai bine este sa faci pregatire! Atunci cand vei merge la profesor comuica-i tot ce nu stii! Daca incepi sa faci pregatire, si vreodata nu intelegi spune.i sa iti exlplice, chiar si de 10 ori, pana intelegi. Nu iti fie rusine, pentru ca de aia e acolo, sa te invete, si de aia il platesti! Sper ca ti.am fost de ajutor, succes la examene!