| EdiT a întrebat:

Anul asta (ma refer la scoala) am promis ca voi invata mai bine (ma refer la mate pentru ca is varza laughing cu media 7 straight face ) exista vreo metoda mai usoara? big grin

Funda

4 răspunsuri:
| AnnAnne a răspuns:

In ce clasa esti? Daca esti inca in generala, asteapta pana intr-a 9a cand iti alegi profilul pe care sa-l urmezi si alege ceva uman, fara matematica multa, ca sa nu iti faca probleme.

Unii chiar nu sunt facuti pentru matematica, poate si tu esti la fel.Esti bun la romana? Engleza? Orice altceva? Daca da, matematica chiar nu mai conteaza, asta e.E doar o chestie la care nu te pricepi.Ai grija insa sa nu ajungi corijent, chiar daca nu esti printre primii din clasa.

Succes la scoala!happy

| AlexiaClaudia a răspuns:

O materie o inveti mai bine daca ai profesor mai bun sau daca chiar iti place matematica. Nu stiu, ai putea sa faci cateva cursuri, sa inveti cu o colega, sau sa iti imaginezi ca iti place matematica.
Ca de exemplu la noi, cand trebuia sa demonstram ca o figura geometrica este paralelogram noi ne puneam in pielea unui detectiv. Si trebuia sa demonstram ca figura(inculpatul) trebuie sa mearga la inchisoare(sa aflam ca este paralelogram). Era amuzant.
Spor la invatat!

| Alrawan a răspuns:

Si eu am media 7 love struck si imi ajunge si atata. [mai ales la ce prof am... >.

| cooldreams a răspuns:

Dacă înveţi bine definiţiile şi faci câteva exerciţii zinlic, nu o să mai ai probleme. De asemenea poţi face meditaţii sau să fii şi tu atent (din când in când) la ce-ţi explică proful, chiar dacă, poate nu-ţi convine. N-o să se vada chiar din prima, dar treptat, vei vedea ca te vei perfecţiona. Şi mie mi-a fost greu, dar în final am reuşit să obţin rezultate bune la evaluării doar într-un an. Succes!