Daca reusesti sa te duci la teste, teze, etc, sa le dai, si sa ai note ca sa te poate incheia, poti trece semestrul. Daca nu te duci deloc, deloc, NU poti recupera in semestrul 2, pentru ca materia nu se repeta. Si in consecinta vei repeta anul.
Buna! Uite daca nu te duci primul semestru la scoala o sa trebuiasca sa iei toate lectiile de la colegi si sa faci meditatii la materiile importante pentru teza ca sa poti trece semestrul si clasa si sa nu ramai corigenta sau repetenta. Sper ca te-am ajutat. O sa poti recupera cu timpul
In orice scoala la care esti daca nu o mergi o perioada buna de timp si motivul ii medical cand ajungi la scoala prima oara iti iei lectile de la colegi si recuperezi singur sau meditatii si 2 ai o saptamana la dispozitie sa ii duci o motivare prescrisa de un medic
Cel mai probabil pierzi anul, doar daca vorbesti cu directorul si profesorii, sa inveti lectiile si sa dai teste, sa te asculte profii, si sa iti faci note, sa iti poata incheia situatia scolara.
Eu am o colega care a plecat in Australia 3 luni din semestru, a vorbit cu directorul si va da teste, teze si o sa o asculte profesorii ca sa treaca anul.
Daca lipsesti semestrul 1 atunci in semestrul 2 incerci sa ai cit mai multe note care sa acopere pierderile din semestrul 1.In acelasi timp si recuperezi.