Eu te sustin, ia si pregateste-te de pe acum, intra pe grupuri/forumuri de medicinisti si informeaza-te.
De facut fata celor 6 ani... pai o sa ai de invatat sute de carti, examene grele, putin timp liber dar daca tu iti doresti sa devii medic nimic nu te poate opri sa stii.
Legat de intrat la buget pai si acolo dai cu banii - ai carti de cumparat si altele, nu e free nimic, chiar iti trebuie sustinere financiara mare de la parinti, nu faci medicina cu 3 lei.
Bafta iti doresc!
Multumesc mult! Ideea e ca nu am sustinere nici din partea familiei nici din partea profesorilor care "ma sfatuiesc" sa ma transfer daca vreau la medicina( cu o scarba in voce) si imi spun ca nu am sanse daca nu o fac, lucru ce nu vreau sa il fac.
Faci pregatire la biologie? Eu trec clasa a 9a si sunt pe economic.Nu stiu ce sa fac.De transfer am auzit ca e greu si de aia nu vreau sa fac.Eu ma gandeam sa invat biologia singur acasa.Ce crezi? Chiar vreau sa ajung medic...
Pana in a11-a ai timp sa te gandesti. Gen cam pe atunci ar trebui sa incepi sa inveti. Pe site scrie ce ai de invatat si ce carte. Eu imi trag la xerox cartea respectiva, ma pun sa invat toata clasa a11-a dupa care in a12-a le reiau fara sa ma grabesc. Gasesti modele pe net de admitere, mi se par foarte faine. Bafta