anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

BUNA TPU! As vrea sa ma ajutati cu ceva si daca ma ajutati va promit ceva ( celui care m-a ajutat cel mai mult ) :La toate intrebarile pe care le voi pune eu, daca respectivul raspunde ii voi da funda lor garantat. Prb mea : Maine plec la iasi pentru faza nationala la olimpiada de romana clasa a 5 a. Si tocmai am aflat ca se va tine si o proba orala. In ce consta aceasta? Si inca ceva. Ce imi poate da la proba scrisa? Cine imi poate da si mie niste secvente pe care sa le folosesc in comentarii? (adica titlul, element de compozitie esential...). PLS ajutati-ma! :* Doar atat va cer pentru ca am mari emotii :-ss :-s

7 răspunsuri:
| Em_8620 a răspuns:

Intra pe site-ul WEB ministerului educatiei si poate, dar POATE, nu stiu sigur straight facevei gasi programul olimpiadei;>winking succes

| solumaam a răspuns:

Fat-o ...nu inteleg ce cauti la olimpiada de romana si tocmai la faza nationala?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Bună!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Scuze... mi se blocase,, CAPSLOCK,,. Aşa... şi eu particip la Olimpiada Naţională de Limba şi Literatura Română. Nu îţi pot da eu prea multe date pentru că nu ştiu. Dar fii naturală nu învăţa pe de rost nişte chestii pentru că, atunci când va veni momentul să vorbeşti ( la oral vom avea de argumentat ca opera x este y ) vei uita tot. Încearcă să îţi faci un plan cam cum ai comenta tu ceva, ajutându-te de profesoară. La scris vom avea gramatică şi o compunere. Ne vom descurca noi cumva, nu? Din ce judeţ eşti, că poate stăm amândouă în acelaşi cămin?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Maamulos, nici nu ma asteptam sa intelegi tu ce caut eu la olimpiada de romana, daca n-ai pe cine critica uite-te in oglinda ( iti garantez ca vei gasi acolo persoana potrivita).Pt ceilalti : mersi

| solumaam a răspuns:

Critic pentru ca sunt deranjat ca majoritatea care posteaza pe aici sunt copii imberbi care pun intrebari idioate doar de dragul de a posta sau vor sa le faca altii temele!
Intrebarea-raspuns pe care am pus-o a fost ca mirare pentru ca din ce stiu eu la olimpiade participa numai elevii eminenti care sunt cei mai buni la materia respectiva si cum tu ne ceri sa i-ti explicam ce inseamna proba orala sau ca vrei secvente pe care sa le folosesti acolo spune multe!
Cat despre oglinda ai dreptate ...mereu ma critic ca ma pun la mintea la toti!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Scz dar se vede cat de informat esti si nu vreau sa ma laud cu nimic dar nu zic sa ma ajutati cu niste chestii imposibile. Ma rog, m-am plik sa ma cert cu tine si oricum e trebuie mea ce fac.Stiu ce pot si nu ma intereseaza ce zic unii ca tine ( cel din poza ta ti se potriveste perfect)