| anonimXD23434 a întrebat:

Buna TPU.
As vrea sa știu cat mai multe despre profilul economic, orice. Cat de greu e, ce ore faci, ce faci la practica, si părerea voastră despre acest profil.

1 răspuns:
| sunshine19680925 a răspuns:

Am facut liceu economic, profil comert. Nu mi-a placut, nu as repeta. Colegii veniti din medii dubioase, foarte multi de la tara, altii romi. Eu am terminat in urma cu 4 ani, dar nu cred ca s-au schimbat multe. Cei numiti mai sus erau in numar atat de numeros deoarece veneau din mediul rural cu medii marisoare si le era usor sa intre. Din toata clasa mea, doar vreo 3 am continuat si cu facultatea, ca sa iti faci o idee. In rest, daca esti super pasionat de ideea de economie, antreprenoriat etc., ai sanse foarte mari sa fii printre cei mai buni. Unde am facut eu, profesorii se tineau de treaba, in mare parte, dar la un nivel mediu, nu ceva foarte profi. Parerea mea e ca dupa un liceu economic, daca vrei sa continui in acelasi domeniu cert trebuie facuta si facultatea si, iar o parere personala, daca vrei sa faci facultatea, te descurci foarte bine si fara liceul asta. Recomand sa incerci un liceu cu profil mate-info, daca esti bun la asta. Si eu am vrut sa fac facultate in domeniu economic cand m-am inscris la liceu. Mi-a trecut intre timp, si e foarte bine asa. Sunt multi in domeniu, iar posturi zero. Bafta!