anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

As vrea sa stiu cum se desfasoara proba de competente digitale de dinaintea bacului.

Răspuns Câştigător
| MadRaven a răspuns:

Mergi și te pui la un calculator la care te așează supraveghetorul.
Primele 10 minute ai acces la internet pentru a rezolva primul subiect (ai nevoie de net pentru el).
Apoi se taie internetul și rezolvi celelalte cerințe (în word, de editat un document, în excel, acces, powerpoint etc.)
Apoi o să ai și un exercițiu scris, de teorie, care se rezolvă pe foaie.
Găsești pe net și modele și rezolvări.

| Uglypoison a răspuns (pentru MadRaven):

Si pentru celelalte cerinte exista fisiere pe calculator pe care trebuie sa la editezi sau trebuie descarcate de undeva?

| Uglypoison a răspuns (pentru MadRaven):

Si pentru celelatle cerinte exista niste fisiere sau trebuie descarcate de undeva?

| MadRaven a răspuns (pentru Uglypoison):

Toate fisierele de care ai nevoie sunt pe calculator, tu nu trebuie sa descarci nimic. Internet ai doar ca să cauți o informație sau să faci copy-paste la ceva, în rest n-ai nicio treabă.
De exemplu, eu a trebuit să caut pe net cine a inventat stiloul parcă, și să fac copy-paste de pe net într-un fișier word la un paragraf.
Stai liniștit/ă, nu numai că nu contează nota pe care o iei, dar nu e nici chiar așa nasol. Eu cu o seară înainte am văzut pe net vreo 2-3 subiecte rezolvate și am luat "experimentat".

5 răspunsuri:
| Andreeush a răspuns:

Nu e chiar așa greu. Lucrezi subiectele pe calculator.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Salut. O vei da pe calculator si vor fi intrebari banale