Http://meditatii-la-romana.blogspot.com/......xt-la.html sper ca te-am ajutat...
Pai din cate am invatat eu pana acum, primul aliniat contine definitia operelor epice ( genul epic cuprindre operele literare in care autorul isi exprima sentimentele, ideile si gandurile in mod direct prin intermediul actiunii si al personajelor)
dupa poti continua cu cate aliniate vrei ( depinde si cat iti cere) in aceste aliniate poti sa dezbati mai multe trasaturi ale genului epic: prezenta naratorului ( subiectiv daca nareaza la persoana I, obiectiv daca e la persoana a III a), daca ai un text, mai lung poti sa spui ca ca in orice opera epica, actiunea se poate structura pe momentele subiectului ( pentru fiecare moment scrii cate o idee, de obicei ce e mai important), urmeaza personajele, poti sa spui ca sunt numeroase, putine, principale, secundare, complex sau vast caracterizate( depinde de personaje)
si ca sa arate frumos in pagina compunerea, poti face o inchiere ca de exemplu in concluzi, din cele prezentate mai sus reiese ca opera literara... apartine genului epic