| Abdul008xy a întrebat:

Astazi am avut examen si am cam dat-0 in bara la Romana, am gresit un cuvant l-am taiat cu o linie, l-am rescris si am continuat propozitia dar am gresit o propozitie am taiat-o dar cum masa era putin inclinata si stresat de timp am taiat cu o singura linie dar am urcat cu linia in sus depasind propozitia cam pe de la mijloc incolo crying(( POATE SA IMI ANULEZE LUCRAREA!
DACA O ANULEAZA CE SE INTAMPLA?crying

2 răspunsuri:
| GoLoveYourself a răspuns:

Stai linistit ca nu iti anuleaza lucrarea laughing
Eu cand am dat la mate capacitatea am taiat cu un x un exercitiu din obisnuinta si nu mi-a anulat lucrarea.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Depinde, cel mai bine ar fi fost sa anunti supraveghetorii! In cazul in care, teza ta este suspecta de a fi ''particularizata'', va trebui sa motivezi tu si parintii tai acest fapt, respectiv ca nu dispui si nu ai dispus de intelegeri cu un cadru didactic. In cazul in care teza va fi anulata ( adica vei obtine prin conventie nota 1 la lucrarea respectiva) parintii pot depune recurs la Inspectoratul Scolar din judetul in care esti afiliat. In acest caz, teza ta se poate ''salva'' insa trebuie sa apelezi la un avocat. O zi placuta!