Ești sigură caă a spus sadico - masochistă?
Expresia corectă este sado - masochistă ( de la sado - masochism ).
Este vorba de o exacerbare a perversiunilor sexuale, o cuplare a celor două caracteristici: sadic și masochist.
Dar, peste toate, dacă un profesor ar putea să se adreseze în acest fel unei eleve, faptul în sine este de o gravitate ieșită din comun.
Dar, totuși, înclin să cred că ai supărat-o crunt dacă a putut să aibă ea o astfel de ieșire și o astfel de expresie.
Și, mai mult de atît, n-ar fi exclus să știe ea ce știe.
Sadomasochist=persoana care ii place sa provoace multa durere fizica in timpul actului sexual
Asta e un pic ciudat pentru ca nu are legatura cu contextul in care mi-a zis-o.
A da doua palme unei colege poate chiar inseamna un act sexual in sine mai e si de psihologie )
E nebuna profesoara daca ti-a zis asa ceva sau..ai mai facut ceva pe langa alea 2 palme
Nu era suparata de palme pentru ca singura a afirmat "daca nu ma pot conforma rautatii din jurul meu sa plec din clasa, dar inainte de asta sa mai si impart palme ". Da si asa s-a exprimat sadico-masochista
Deci am aflat ca sunt exarcebata sexual, intrigant )))
E nebuna n-are nicio legatura una cu alta))
Termenul este "Sado-Masochist". Sado de la Sadic = Persoana sadica, malefica, iar masochist = Persoana careia ii place durerea.
Sado masochist privit din toate punctele de vedere inseamna sa faci lucruri dureroase si sa iti placa sa faci lucruri la ''hard'' si sa iti placa sa faci asta cea pentru unii ar insemna suferinta, stres durere.
De fapt se pronunta Sado-Masochist.
Cel mai probabil vroia sa spuna ca o enervezi si ca o sa iti faci rau singur/a