| Cireașăăăă a întrebat:

Astazi la ora de mate, d-na profesoara ne-a spus de scoala de excelenta la matematica. Merg eu si inca 2 colegi. Ne-a mai spus ca va trebui sa dam ca un fel de lucrare ca sa ne aleaga pe cei cu punctaj mai mare. big grin Ne-a mai spus ca vor veni diferiti profesori sa ne predea acolo.Cum e la scoala de exelenta? App, mi-ati putea da niste modele de lucrari din acelea din ceilalti ani? Sunt cls a 5-a.

Ms... pup. POATE dau si funda.

Răspuns Câştigător
| Roxysad a răspuns:

De unde esti? din brasov cumva? eu sunt in a 7-a si merg la cercul de performanta in matematica din clasa a 5-a si ne predau diferiti profi de la scolile din bv (de fapt facem numa eserciti) si lucram impreuna exercitii de olimpiada, un nivel mult mai ridicat decat cel de la scoala si la sfarsit daca ai un anumit punctaj primesti o diploma ...premiu 1,2, 3 sau mentiune daca nu iei un anumit punctaj nu primesti diploma si anul urmator nu mai vi (mai vi doar daca esti intre primii 20 elevi din judet )funda? daca esti din bv trimite-mi mesaj si iti dau mai multe detalii

| Cireașăăăă explică (pentru Roxysad):

Nu sunt din brasov sad Ms pentru raspuns :* Mai astept inca un raspuns si dupa dau funda.

2 răspunsuri:
| AndraMihaela16 a răspuns:

Si eu sunt clasa a 5 a dar nu am auzit de asta.Acum chiar nu stiu. Daca stiam te ajutam cu cea mai mare placere.happy