| romeliakiss99 a întrebat:

Buna TPU azi am avut EVALUAREA NATIONALA LA MATEMATICA si din greseala la prenume am scris invers ROMELIA- FLORENTINA in loc de FLORENTINA-ROMELIA mi se poate anula fisa sau se se intampla altceva rau?

17 răspunsuri:
| 000iasmina000 a răspuns:

Nu trebuie sa iti faci griji. Este o greseala dar nu poate duce la anulare. O profesoara mi-a spus ca corecteaza si verifica evaluari nationale de 12 ani si a anulat o singura lucrare (cand persoana respectiva si-a trecut numele, tel).
Nu-ti fa nici o grija. Cat despre matematica, nu cred ca ai sa ai nevoie de contestatii, a fost usor.

Bafta big grin

| Simina1619 a răspuns:

Foaia se anuleaza doar daca e vreun posibil semn pe ea. Atata timp cat ai scris asta pe coltul indoint, nu se poate considera in nicun caz, semn.

Daca se va intampla ceva rau...ei bine nu se anuleaza lucrarea asa ca e bine. Poate vor fi ceva comentarii pentru ca erai inscrisa cumva si acolo apare altcuva.

Dar supraveghetorii ce faceau acolo serios....trebuia sa ii intrabi atunci si iti dadeau alta foaie.

| Leatherleader a răspuns:

Nu se intampla nimic, stai linistita!

| Behindyou a răspuns:

Pai subiectele se desigileaza numai la scoala...adica...nu se intampla nimic, ei nici nu stiu cum te cheama. O sa iti scrie acolo, unde se afiseaza rezultatele invers numele. Dar nu se intampla nimic.

| Mihai11 a răspuns:

Nu are nimic.

| Parangalevacy a răspuns:

Nu se intampla nimic

| Maddaaaaaa a răspuns:

Ba se intampla, de exemplu daca tu vrei sa faci contestatie si spui ca te cheama Florentina Romelia, ei te cauta dar nu te gasesc pentru va te-ai trecut invers happy

| romeliakiss99 explică (pentru Maddaaaaaa):

Dar daca nu fac contestatie ..mai are vreo legatura?

| Maddaaaaaa a răspuns (pentru romeliakiss99):

Nu

| geani444 a răspuns:

Nu se intampla nimic

| anne2196 a răspuns:

Nu o sa se intample absolut nimic, stai linistita :*!

| oanii a răspuns:

Nu se intampla nimic.

| ALEXandra050 a răspuns:

Si eu am dat azi Evaluarea la Mate. Nu-nici o problema. Stai linistita< Nu are cum sa-ti anuleze lucrarea. Te pup si mult succes in continuare>

| romeliakiss99 explică (pentru ALEXandra050):

Multumesc! si eu te pup kiss la fel si tie MULT SUCCES!

| AlexandruSAY a răspuns:

Stai linistita... nu are ce sa ti se intample.