Deci nu exista posibilitatea ca anul asta sa fie o crestere uluitoare a mediilor, ca doar la mate au fost subiecte MUUUUULT prea usoare?
Va fi o creștere a mediilor, dar media de admitere conține și media celor 4 ani, deci mă gândesc că nu poate fi o creștere uluitoare. 9.6 e media finală la tine sau numai media notelor de la evaluare?
Asta e media de admitere, cu tot cu evaluare si media generala. Iar la prima optiune ultima medie de anul trecut a fost 9, 4
Bine-ar fi să existe elevi cât mai mulți cu medii așa bune. Lucrez de 4 ani în învățământ, dar sunt parcă tot mai rari elevi ca tine.
Anul ăsta, la una dintre școlile la care am predat din 13 elevi de clasa a VIII-a s-au prezentat 3 la evaluare și niciunul n-a luat ambele note peste 5.
Nu-i stres dacă nu prinzi prima opțiune. Important e că vei avea colegi cam de nivelul tău cu care să te simți bine 4 ani.
Sansele sa nu intri nicaieri sunt extrem de mici, stai linistitasi eu am media 9, 78 si mi-am pus cam tot atatea
Dar eu am pus 7! Nu voiam sa pun pe lista licee pe care nu vreau sa le urmez.
Da, dar mai bine faci un liceu care nu iti place decat sa nu faci unul
Si eu cred ca vei inrta la prima optiune. Imi amintesc ca si la mine a fost la fel, nu ma asteptam sa intru la primul liceu de pe lista
Si eu zic ca o sa intri la prima optiune. Imi amintesc ca asa a fost si la mine, nu ma asteptam sa intru la primul liceu de pe lista.
DA Poti ramane sansele sunt 0, 0%.funda.Intri sigur nu-ti face probleme intri la prima optiune.