| Suntbaiat123456789 a întrebat:

Bună TPU, azi am susținut proba de evaluare nationala la română. Este posibil să îmi fie anulată lucrarea dacă am câteva pete de cerneală care nu sunt foarte vizibile, doar puțin?

18 răspunsuri:
| Mosotti a răspuns:

Ai terminat examenul la ora 11, nu se anuleaza nimic, stai linistit, nu mai e ca pe vremuri cand aia erau tembeli si se luau si de un punct de pe foaie.
Asa era exact in 1992 cand am dat eu examenul de intrare in liceu, se luau de orice, acum nu mai e asa.
Pe 16 ai la mate, succes.

| Suntbaiat123456789 explică (pentru Mosotti):

Păi eu mă tem să nu mi-o anuleze deoarece la compunere mi-a curs din stilou cerneală și am lăsat o pată rotundă cât unghia de la degetul mic, și de asta mă tem foarte tare să nu îmi anuleze lucrarea.

| Mosotti a răspuns (pentru Suntbaiat123456789):

Nu iti anuleaza nimic, ai sa vezi, uite, vii cand se dau rezultatele sa-mi zici, eu ma uit aici pe topic, nu uit, sa nu uti nici tu sa-mi zici. Si chiar daca ti-ar anula-o, fapta e comisa, oricum nu ai mai avea ce face.
Deci frica ta nu ajuta la nimic.
Vi pe 23 iunie dupa ora 14 si imi zici, ca atunci se afiseaza rezultatele.

Și dacă mi-o anulează, mai pot intra la liceu?

Nu mai intri la liceu daca anuleaza aia, pana nu dai din nou examenul ca sa ai o nota.
Insa stai linistit, nu va fi problema, ti-au zis mai multi ca nu e problema, inteleg ca frica nu o poti controla, dar aia e, imi dau seama cum o sa stai pana pe 23 cu starea.
Dar eu, cand am dat examenul pe 8 la romana si 10 la mate in iulie 1992, si pana pe 13 aveam niste emotii de muream, ca pe 13 s-au dat rezultatele, deci te inteleg (evident ca am picat).

Au venit rezultatele de la examen.
Nu mi-au anulat lucrarea. Am primit 6, 80 la română Și 7, 65 la mate si media de examen 7, 25.

Pai eu ti-am zis ca nu-ti va anula lucrarea, stiam sigur.

| 99290 a răspuns (pentru Suntbaiat123456789):

Feelicităriii!

| Nirvanaaa a răspuns:

Nu. Ii interesează semne evidente ( o steluță pe undeva, scris cu litere de tipar la mijlocul rândului și tot așa). Nu au treaba cu petele de cerneala.

| Suntbaiat123456789 explică (pentru Nirvanaaa):

Atunci nu am de ce să îmi fac griji. Am scris totul cu litere de mână nu am făcut steluțe pe nicăieri, doar câteva pete de cerneală.

| Nirvanaaa a răspuns (pentru Suntbaiat123456789):

Alea sunt trecute la categoria "mici accidente când scrii", deci nu se iau în considerare. Va fi bine. Succes la nota cât mai mare!

| Suntbaiat123456789 explică (pentru Nirvanaaa):

Mulțumesc frumos pentru consolare. Tu când ai dat examenul de admitere?

| Mosotti a răspuns (pentru Nirvanaaa):

Bine ca nu era acum 30 ani, ca adios, atunci ii anula lucrarea, considerau ca e un semn pentru corectori ca sa-l favorizeze. Dar acum nu e probleme.

| Nirvanaaa a răspuns (pentru Suntbaiat123456789):

Te referi la Evaluarea Națională? a trecut ceva timp laughing.
Dacă însă te referi la cea de la facultate, care a fost ultima, acum îmi dau seama ca aproape se face un an.

| Mirel4412 a răspuns:

Eu la ev. De la matematica am facut numai dungi si stersaturi pe foaia de emaxem, obisnuit cu modul meu de lucru de acasa. Am avut emotii pana la afisarea notei ca o sa fiu picat. Dar nu a fost asa.

| Suntbaiat123456789 explică (pentru Mirel4412):

În ce an ai dat examenul?

| tasr123 a răspuns:

Da.

| Rocklove a răspuns:

Sigur ca NU o va anula.