| TheBunny a întrebat:

Bună, TPU! Azi aveam 5 ore și nu știam sigur dacă mai facem sport. După sport m-ai aveam Franceza. După primele trei ore, înainte de sport, am m-ai rămas în clasa 4 copii și femeia de serviciu ne-a dat afară din clasa.Chestia e că noi am plecat și la franceză nu a rămas nimeni.În pauze am fost de multe ori la doamna de franceză să o întrebam dacă mai facem ora. Acum, mi-e ca doamna de franceza o să ne dea test după vacanta pentru că nu ne-a găsit.O să fie un test greu și nu ar fi corect să ne dea test pentru că noi voiam să stăm la oră.Are voie femeia de serviciu să ne dea afară. Din clasa? zi 5 ore și nu știam sigur dacă mai facem sport. După sport m-ai aveam Franceza. După primele trei ore, înainte de sport, am m-ai rămas în clasa 4 copii și femeia de serviciu ne-adat afară din clasa.Chestia e că noi am plecat și la franceză nu a rămas nimeni.În pauze am fost de multe ori la doamna de franceză să o întrebam dacă mai facem ore.Acum,mi-e ca doamna de franceza o să ne dea test după vacanta pentru că nu ne-a găsit.O să fie un test greu și nu ar fi corect să ne dea test pentru că noi voiam să stăm la oră.Are voie femeia de serviciu să ne dea afară. Din clasa?

Răspuns Câştigător
| Eastwood a răspuns:

Daca e sa dea test o sa dea la toti, si voua! Stai linistit, ii explici dupa vacanta, poate si uita de test pana atunci!

4 răspunsuri:
| Sn4k3 a răspuns:

Asteapta si o sa vezi, nu ai de unde sa stii laughing.

| TheBunny explică:

Ieri s-a întâmplat de fapt.Mie să nu ne dea test din ce trebuia să ne predea azi, adică ar putea sa zică:,, Eu am fost, și am făcut oră cu băncile". Dacă ar face asta aș lua 2 și mie chiar îmi place franceza!

| suntserios a răspuns (pentru TheBunny):

Si ce daca dati test? daca chiar iti place franceza nu o sa iei 2 si gata,,,, mare rahat

| TheBunny explică (pentru suntserios):

Da, da ne dă din ce nu am făcut și de unde să știu eu