Bună!
Media de BAC se calculează doar cu notele de la probele SCRISE!
Competenţele NU se iau în calcul şi nimeni NU a "picat" la Competenţe ( dar este OBLIGATORIE prezenţa la ele ).
"În funcție de punctajul obținut, elevilor li se va stabili nivelul de competență lingvistică astfel: 11-30 de puncte (A1 - introductiv), 31-60 de puncte (A2 - intermediar), 61-80 de puncte (B1 - nivel prag), 81-100 de puncte (B2 - avansat)." - SURSA :
http://www.mytex.ro/......probe.html
Toate cele bune!
Mersi bursuc001 apreciez mult raspunsurile tale.
Cu plăcere
O zi frumoasă!
Nu stiu daca influenteaza nota, dar odata ce nu se dau note nu cred, iar B1, B2, A2, A1 reprezinta nivelul tau de engleza A1 e cel mai slab(incepator), A2 e elementar, B1 intermediar, B2 intermediar spre avansat, iar C1 avansat si C2 perfect
Buna. Nu iti influenteaza nota deloc! Probele orale la romana/engleza, sunt doar niste competente, fara de care nu poti intra in probele scrise (deci trebuie sa te prezinti ). Calificativele acelea sunt foarte usor de obtinut, asa ca nu ai de ce sa-ti faci probleme
. In concluzie, nu iti influenteaza deloc nota de la bac. Si calificativele acelea inseamna, A1 cel mai slab calificativ, iar B2 este cel mai mare calificativ. Ca sa intelegi mai bine:
A1 = 11 - 30
A2 = 31 - 60
B1 = 61 - 80
B2 = 81 - 100
Sper ca te-am ajutat
C-ul e cel mai mare, nu prosti omul
Nu iti influenteaza cu nimic nota...alea sunt asa sa vada cu ce ai ramas in cap...doar probepe scrise ajuta la medie....adica romana istorie si ce mai alegi tu.