| nykol112 a întrebat:

Buna TPUsad cam acum 3 zile mi-a murit diriginta... unii se bucura dar era prea super de mila de sla iti dadea cel putin un 7 si test dadea odata la semstru ...era de engleza
Ma rog. noi ne-am gandit sa face cv un moment pentru doamna dirginta la sfarsitul anului o melodie sau o poezie dar nu stim inca ce... vreau o idee ne va fi de mare ajutor! FUNDAAAAA

sa nu uit! scuzati categoria e vizitata ^_^
cum spuneam FUNDAAAAA

Răspuns Câştigător
| Lamaitzza a răspuns:

In primul rand este foarte urat sa te bucuri de moartea cuiva straight face Oricat de rea ar fi fost persoana respectiva si cum adica "era super, dadea note bune " raised eyebrows ce conteaza ce note dadea, a murit, o moarte inseamna suferinta, mai ales pentru familie, prieteni etc.Nu conteaza ca iti da 3 sau 10 atata timp cat e un om este intotdeauna o pierdere daca moare. Cat despre moment, ceva vesel nu ar fi potrivit, ar fi o idee ca voi sa refaceti cateva momente placute sau neplacute cu ea, adica sa se deghizeze cineva in ea si sa faceti un fel de film, iar daca faceti si cateva intamplari rele la sfarsit sa ziceti ceva gen "Dar oricum ar fi fost, ne lipseste si acele momente au fost placute si amuzante", daca e adevarat bineainteles.
Dumnezeu sa o odihneasca in pace!

9 răspunsuri:
| pwp a răspuns:

Imi pare rau pentru diriginta ta sad
O poezie ar fi frumos sa-i dedicati, sau un cantec pe care sa-l cantati toti...

| EstiFericitaSauTrista a răspuns:

◕ Ar fi frumos, din partea voastra, daca ati incerca sa suprapuneti, muzica cu poezia in accelasi timp.

| MeimeiPinguinu a răspuns:

Ceau
Imi pare rau pentru diriginta voastra sad
Eu zic sa compuneti o melodie si ar fi de folos ajutorul profesorilor, o melodie in care sa readuceti amintiri cu ea, prima zi de scoala in care a inceput sa fie diriginta voastra, ce va placea la ea etc. Acum sunt obosita si nu imi vine prea multe in minte, sper ca ti-am fost de folos.
Succes si o noapte buna!

| RomulusMilea a răspuns:

Îmi pare rău, este o veste foarte tristă. Indiferent cum este un profesor sau un om, moartea este un preţ prea mare, plătit atât de devreme.

Cred c-ar fi bine să discutaţi cu ceilalţi profesori, pentru a afla mai multe lucruri despre fosta voastră dirigintă, şi să faceţi împreună un discurs la înmormântare, dar unul special, să impresionaţi pe toată lumea, în memoria defunctei.

Apoi, cred c-ar fi nimerit să faceţi ceva care să dăinuie, adică o plachetă pe care să o afişaţi la şcoală, să o vadă toată lumea. Sau să daţi numele unei săli de clasă după numele fostei voastre diriginte. Este o idee, poate că vă ajută.

| Rŏllшау a răspuns:

O poezie ar fi buna si sa pastrati apoi un moment de reculegere...ca la orice decedat big grin desigur sunt multe aletele dar o melodie sa compuneti n-ar fi rau, trebuie sa ai doar ganduri bune, imaginatie si sa pi suflet in cea ce faci mai ales pentru diriginta tawinking tongue big grin

| KittyKa a răspuns:

Imi pare rau pentru diriginta ta.

Hmm, o idee. Bun:

Vei ramane mereu in sufletele noastre,
Ca un mic ingeras.
Iar noi stim ca acum te aflii
Intr-un mare si pasnic salas.

Ce zici? Eh, nu e mare lucru, dar sper c-am ajutat happy

| Just4Joker a răspuns:

Ce n-as da eu sa moara scorpia de mate... Cat noroc pe tine, baby!

Iti sugerez asta :
http://www.youtube.com/watch?v=H_V77yUSsZI&feature=related

| littlegirl07 a răspuns:

Imi pare foarte rau sa aud asta. Diriginta mea este tot de engleza, iar in ultimul timp a devenit foarte distanta cu noi, dar niciodata nu i-as dori moartea. poate ar merge o prezentare power point in care sa puneti poze cu ea si toata clasa sau o compunere frumoasa despre ce a insemnat ea pentru voi.sunt sigura ca orice veti face, ea va fi fericita acolo unde este

| Bogatasul a răspuns:

Ce copii facuti la imprimanta ai in clasa?
Cum sa razi ma de moartea cuiva?