Țările scandinave (situate în Peninsula Scandinavia): Danemarca, Norvegia, Suedia și Finlanda;
Țările balcanice: Iugoslavia, Albania, Grecia, Bulgaria, România;
Țările baltice: Letonia, Estonia, Lituania
Am omis Grecia la balcanice.
Mulțumesc man
Daca nu esti in stare sa intelegi faptul ca il ironizam[sa fim seriosi, noi suntem in Peninsula Balcanica, trebuia sa stie ce tari se afla aici.] ai niste probleme grave. Omul putea sa caute pe internet aceste lucruri... Si daca crezi ca ma afecteaza cu ceva faptul ca am primit o recenzie negativa te inseli amarnic.
Alo baiatu! El poate sa ia ironia ta ca fiind adevarata, pentru ca nu stie, de-aia a si intrebat. Era bine sa ii fi dat un raspuns corect. Poate te alegeai si cu o fundă.
Cred ca putea sa realizeze ca a fost o ironie de la ultimele fraze dar in fine. Dar oricum, intrebarea asta este una patetica. Putea sa caute foarte usor pe wikipedia... Dar o sa sterg raspunsul ca sa nu ma mai complic in niste certuri penibile.
Nu am pus această întrebare pentru că nu știam răspunsurile, ci pentru că nu eram sigur de ele. De exemplu, credeam că și Islanda face parte din Scandinavia, având în vedere că Suedia, Norvegia, Danemarca, Norvegia și Islanda au steaguri asemănătoare.
Apropo,nu stiai ca Islanda este o insula?
Asta chiar nu știam. Mulțumesc de informație
Doar o bucata din Turcia, adica cea europeana. Acolo se afla si Istanbul
Știi, nu tot ce găsești pe "gugăl" este corect. Și ar trebui sa înveți să scrii corect
Aha, deci pentru că pe gugăl nu e totul corect, d-aia n-ai căutat... Sau de lene? Ia dă-ne niște lecții de scris corect, că ard de nerăbdare!
Man, se scrie Google, nu "gugăl"
"se scrie Google, nu "gugăl""
hai pe bune? vaaaai, mi-ai făcut educație, ce mă făceam fără tine?
Nu mai conteaza
Mde, cu asta, ne-ai dezamăgit
Cu ce?
" naibastiesialtceva a răspuns : Nu mai conteaza"
Darrio2007. El mi-a dat eronat
E un geniu, de aia! Dă-i și tu
Ce sa vezi? Nu am statutul de senior inca. Si nici nu are rost sa ii evaluez unui om raspunsurile.
Se numește reciprocitate, e ca in dragoste
Dacă știam, de ce am pus această întrebare?♂️
Cele scandinave : Danemarca, Suedia, Norvegia ( în partea aia)
Cele baltice : Estonia, Letonia, Lituania ( înțelegi tu)
Puteai sa cauti pe net, era mai usor. Oricum, astea sunt chestii de clasa II. Macar la Peninsula Balcanica sa fi stiut, doar aici traim.
Nu eram sigur dacă Grecia și Turcia fac parte din Peninsula Balcanică.
SaveTheNature întreabă:
Adi1987 întreabă: