| Tiger7777 a întrebat:

cat ati luat la examen? Eu am luat 9.80 la mat, 8.95 la maghiara si 8.75 la romana. In ciuda faptului ca la maghiara nu am invatat mai deloc si la romana m-am pregatit intens am luat mai putin la romana...eu chiar cred ca am facut mai mult la romana si nu stiu ce sa fac... Ce ziceti, sa depun contestatie?

11 răspunsuri:
| anamariarot a răspuns:

Înainte de a depune o contestație la limba română(unde există subiectivitate în corectare) discută cu un profesor și spune-i cu exactitate ce ai scris acolo.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Rekt nubule degeaba iei aproape 9.80 la mate dac iei 8.75 la romana. Haha. Am luat 9.00 la romana si 8.50 la mate. Sper sa-ti da seama ca ce am spus despre tine e o gluma, toate cele bune!

| Kiwibibilă a răspuns:

Tu având limba maternă maghiară mi se pare normal să fi greşit la română. E ca şi cum aş fi dat eu examen la română şi engleză. Româna fiind limba mea maternă aş fi luat notă mai mare decât la engleză.

| Tiger7777 explică (pentru Kiwibibilă):

Da,dar romana o stapanesc cu mult mai bine decat maghiara

| Kiwibibilă a răspuns (pentru Tiger7777):

Atunci du-te la şcoală şi depune contestaţie.

| Tiger7777 explică (pentru Kiwibibilă):

Ok

| DixieP a răspuns:

Salut! Felicitari!
Eu am luat 9.40 la romana si 9.50 la mate, unde am depus si contestatie si sper sa iau mai mult. big grin
In cazul in care ai depus contestatie la romana, iar eu cred ca da, iti doresc mult succes si sper sa obtii nota mai mare. happy
Eu am gresit de 0.70 puncte, dar profesorii mi-au mai dat 0.10 puncte. Deci nu mi-au scazut deloc la compuneri, nici pentru lizibilitate, pentru nimic (in afara de exercitiile alea gresite). Sper sa dai si tu de profesori de genul. happy

| Tiger7777 explică (pentru DixieP):

Iti doresc multa sanatate pe viitor, si sper ca la mate sa primesti o nota mai mare dupa contestatii, mult succes si felicitari pentru notele obtinute, draga!

| Kiara7 a răspuns:

Sunt șanse mari sa iti scadă, pentru ca va fi corectata foarte atent, dar dacă vrei poți sa te risti. Cine stie? Poate vei avea noroc și va creste

| Tudor123123 a răspuns:

9.4 romana (ma asteptam la 8.80) si 9 40 la mate (am gresit ca prostul la exercitiul cu media aritmetica, am uitat sa pun a+b/2 si de acolo s-a dus tot, nu am verificat exercitiul pentru ca a=50 b=100 si eu am scris a+b=150 si atunci problema dadea bine, dar nu am mai citit enuntul problemei inca odata)

| Tudor123123 a răspuns (pentru Tudor123123):

Depinde si de corector la romana foarte mult!