Depinde de liceu eu sunt la Tonitza se fumeaza din greu, eu fumez dar nu la scoala. La noi nu se cheama parinti iti face o teorie de 4 ore si te lasa in pace. Depinde daca e profesor e diferit depinde de om la om, daca e director si e dur posibil sa til confiste mai depinde si de varsta ta dace e peste 16+ nu o sa fie dur ca cam 1 din 5 adolescenti fumeaza in toate lumea.
Pai pe o colega de-a mea a prins-o cand fuma in baie si ia chemat parintii la scoala, nu i-a facut nimic mai rau pentru ca si directorul este un fumator inrait...
Da, asa ar fi cel mai normal, sa iti scada nota la purtare, dar daca iti ceri scuze si promiti ca nu se mai intampla, poate te lasa in pace... acum depinde si ce fel de om este!
Daca e balnd doar iti cheama parinti, daca nu te poate pune sa aduci un top de coli, asa se proceda la noi. Daca e prima data cand te prinde te poate ierta doar daca iti ceri scuze spui ca nu se mai intampla etc.Bafta
Da poate sa imi scada nota la purtare sau cv de genu?( is a 8-a)?
Dar poate sa imi scada nota la purtare sau cv de genu? (is a 8-a)?
Poate sa ti-o scada, dar depinde de om cat iti scade
Daca te duci si iti recunosti greseala ii spui ca nu se mai intampla poate fi indulgent si nu o sa iti scada.
Nu iti face nimic depinde de profesor sau director ...nu are ce sa iti faca numai daca ai fumat in scoala sau daca sunt interzise tigarile in scoala.
Depinde cati ani ai... daca esti in generala atunci iti cheama parinti dar la liceu n-au nici o treaba cu tine...fiecare face ce vrea
Sjhxjcks întreabă: