| Shattergrim54 a întrebat:

Bună TPU, ce ar trebui să fac să mă transfer de la alt liceu de la tehnologic la teoretic.
Practic m-am interesat și mă încadrez, îndeplinesc toate condițiile, și media anuală, și locurile și media la purtare. Totuși nu știu ce ar trebui să fac.
Trebuie să merg la liceul la care sunt deocamdată și să cer permisiunea să am o foaie matricolă/adeverință de studii și apoi să merg la liceul unde vreau să mă transfer și să fac cererea? Nu știu, am nevoie de ajutor. Urgent! Mâine ar cam trebui să plec...
Vă rog fără mesaje spam.

Răspuns Câştigător
| sierra1 a răspuns:

~ce ar trebui să fac să mă transfer de la alt liceu ~

depui la liceul de destinație o cerere de transfer. Atât!

2 răspunsuri:
| EFTRAHHH a răspuns:

Salut! În primul rând v-a trebui să dai examen de diferențe la finalul anului școlar la anumite materii în funcție de profilul la care vrei să te transferi.

De exemplu, dacă te transferi de la filiera tehnologică la filiera teoretică, profil real, vei da diferențe la materiile de profil la care nu ai studiat toate capitolele (matematică, fizică și chimie cred) și integral din informatică.

De asemenea, trebuie să ai media anuală cel puțin egală cu ultimul promovat din clasa la care vrei să te transferi și să fie și locuri libere la clasa la care vrei.

| Shattergrim54 explică (pentru EFTRAHHH):

Eu am zis că mă încadrez în toate condițiile, mă refeream ce trebuie să fac...să merg direct la liceu acolo să depun cererea ori să merg prima dată să iau foaia matricolă...Pe lângă asta materiile alea de diferențe nu coincid cu profilul la care dau, vreau la filo