Heii..Am sa iti zic eu. La 1 roman ne va da semnificatia titlului sau mesajul transmis. La 2 roman mai mult ca sigur o compunere ceva : imaginara sau reala.
Sper ca te-am ajutat. Fundita? :*
Consider ca ar fi mult mai potrivit pentru Evaluarea Nationala sa se dea ori un pastel, ori o fabula si sa ne exprimam opinia :-? Anul acesta la subiectele speciale de evaluare nationala ( pentru olimpicii sportivi ) s-a dat o poezie, o fabula mai exact si la I B, semnificatie de mesaj. Iata subiectele : http://adevarul.ro/......ndex.html.
Succes! :*;)
Va pica sigur o compunere argumentativa ia a doua compunere va fi pe baza imaginatiei
Probabil o sa fie nuvela-Miorita sau romanul Baltagul sau balada Miorita.
In primul rand se va da text la prima vedere.In al doilea rand pana la urma pentru tine Miorita ce e balada sau nuvela? Si in al treilea rand romanul si balada nici nu sunt pentru examen.
M-am incurcat, era nuvela Popa Tanda, si balada Miorita.Nu te da asa destept pentru ca eu am vazut examenele de anul trecut la o prietena si era balada.
Nu,nu ma dau destept dar iti spun ca anul trecut s-a dat caracterizarea unui personaj si balada este scoasa pentru examen.Asa de curiozitate, cauta mai bine pe net si apoi vino si scrie aici.
AlexandruExTreMe întreabă: