Daca`i zici asa ceva nu stiu daca poti sa atragi vreo ''gagicuta''
...cred ca te vei alege cu indiferenta sau ceva de genu
P.S:La 9 incepe...deki la 8:30 plec de acasa
Alex,se vede ca nu ai niciun pic de scoala,pacat de parintii tai, ma intreb, tot asa analfabet vorvesti...te repeti...detalii la silabe, consoane? esti peltic si in scris? omfg! scoala prosteste!
Daca stii ca e o intrebare stupida, la ce ai mai pus-o? In caz ca nu stiai asta e categoria "Educatie si Cultura Generala". Chiar ma intreb cum ai ajuns la liceu...
Virgule ca virgule. da' puncte? Sau macar sa desparta cuvintele. folosind -> '-'.
Apex" lasa-i in pace de distrusi sunt invidiosi pe tine pretene ca ai laptop siti bubuie casa a manele si ai frigider si te doare in 3, 14sda ca oricum stii ca esti cu mult inaintea lor si iti vor femeia si eu in locu tau as merge calare peste ei iar cat despre femeie pana nu faci ceva deosebit sa o impresionezi va merge la altu care are bani mai multi nemaiinteresando ca la tine stau pantalonii mai umflati si ia un bidon de benzina si $$cere -si ti se va da-$$ o bricheta si eu vin cu camera si apoi postam si pe youtube si pe facebook si sa vezi atunci cat de geloasa o faci
Respect. Esti JM€CH€® ii
Ai tai stiu ca umbli dezgropat?
Curiosul999 întreabă: