Depinde in ce clasa esti si ce vrei sa inveti. In special gramatica.Te ajut eu daca vrei. Da-mi mesaj. Bafta!
Buna Denisse,
Depinde de ce doresti sa inveti si ce ai dori sa faci dupa cu engleza studiata.
Toti am inceput sau incepem cu timpurile verbale care din ce in ce mai jos sunt mai grele:
Simplu - verbul reprezinta o actiune prezenta, trecuta sau viitoare nelimitata in timp.
Continuu - verbul reprezinta o actiune in derulare la un moment dat prezent, trecut sau viitor care in momentul acela se petrece simultan cu o alta actiune.
Viitor-verbul reprezinta o actiune care s-ar putea intampla sau se va intampla cel mai folosit fiind will
Simplu Perfect - verbul reprezinta o actiune inceputa anterioara unui moment dat prezent, trecut sau viitor
Continuu Perfect - verbul reprezinta o actiune in curs pana la un moment dat prezent, trecut sau viitor si continuind sau nu in acel moment
Poi ar trebui sa inveti engleza de la cap la coada esti clasa a 8-a! Ar trebui sa te invete la un nivel mai mare
Depinde de nivelul tau. Trebuie sa incepi atat gramatica: substantivul, veerbul x_x, etc...dar trebuie sa ai si vocabular pentru a putea conversa.
Pai nu eu vreau sa ma invete engleza de la cap la coada deci nume de lectii vreau atat
Cu sigurata un calugar suedez de 89 de ani....doamne ce intrebari pui! Oare cine te invata engleza? Profa de engleza sau orice persoana care stie sa o vorbeasca bine dăăăă!
Bine mai tu desteptule!
jojolik15 întreabă:
BraiRotSkibidi întreabă: