Oops! Nu te-ai prins ca am raspuns la misto? Liceul de grafologie de care am pomenit nu exista. Dupa cum nu exista un astfel de liceu nicaieri in lume. Ca sa devii expert in grafologie nu trebuie sa faci un liceu anume. Oricine poate deveni expert in grafologie daca are un simt de observatie aparte, o inclinatie artistica si daca este dispus sa studieze foarte mult in domeniul respectiv. Du-te la biblioteca din Buzau si cere o carte despre grafologie (trebuie sa aiba acolo vreo lucrare doua din domeniul asta). Citeste-o sau macar rasfoieste cartea respectiva si ai sa vezi ca nu este o treaba chiar usoara si ca grafologia are alte aplicatii la care tu nici nu te gandesti in momentul asta. Bafta!
Oops! Nu te-ai prins ca am raspuns la misto? Liceul de grafologie de care am pomenit nu exista. Dupa cum nu exista un astfel de liceu nicaieri in lume. Ca sa devii expert in grafologie nu trebuie sa faci un liceu anume. Oricine poate deveni expert in grafologie daca are un simt de observatie aparte, inteligenta, o inclinatie artistica si daca este dispus sa studieze foarte mult in domeniul respectiv. Du-te la biblioteca din Buzau si cere o carte despre grafologie (trebuie sa aiba acolo vreo lucrare doua din domeniul asta). Citeste-o sau macar rasfoieste cartea respectiva si ai sa vezi ca nu este o treaba chiar usoara si ca grafologia are alte aplicatii la care tu nici nu te gandesti in momentul asta. Bafta! Daca intr-adevar te pasioneaza grafologia, si nu este doar un moft de moment, termina-ti liceul, intra la o facultate de drept, opteaza dupa terminarea facultatii pentru "criminalistica" si acolo o sa ai ocazia, printre multe alte chestii, sa -ti aplici si pasiunea ta pentru grafologie. Repet : daca este pasiune si nu doar un moft. Iti doresc succes!
kathessa întreabă:
Edmonds2342 întreabă: