"Opera respectiva m-a lasat cracanata de admiratie" sau " Creatia poetica a lui cutare m-a adus in pragul orgasmului" sau " Citind randurile scrise de cutare m-am **** pe mine cu entuziasm"
Sau ce zici de " citindu-ti raspunsul, te-am raportat? "
As zice ca nu ai simtul umorului. Dar de ce nu te-as raporta eu pe tine ca vrei sa-ti rezolvi problemele scolare pe site?
Pentru ca nu este tema. Asta se raporteaza. Si astea nu sunt probleme scolare, ci doar am intrebat de niste expresii frumoase pentru comentarii. Altadata citeste mai bine regulamentul See ya!
E clar ca nu ai simtul umorului! Ma intreb ce cauti la olimpiada aia de romana daca nu ai nici macar atat de putina creativitate incat sa nu fi nevoita sa apelezi la la altii care sa ti-o suplineasca.
Da Sa stii ca o sa bag expresiile acelea creative ale tale in comentarii. Tu macar citesti ceea ce scrii? Eu te-as sfatui sa nu mai comentezi la aceasta intrebare decat daca mai vrei si ale raportari pentru modul in care vorbesti.
Ma bucur ca cineva intelege
Raspunsul tau, nu raspuns in sine ...nu vrei sa incheiem aici? In primul rand crede-ma am simtul umorului si in al doilea chiar nu pentru asta era destinata intrebarea
OK! Noapte buna, ciresica! Sweet cherry dreams
Uite asta a fost amuzant Ms la fel
Pana la urma, cred ca am putea chiar sa ne imprietenim... Succes la olimpiada aia de romana! Mai trimite-mi un mesaj, daca ai chef, ca nu sunt chiar asa de rau pe cat par. Pupici si sweet cherry dreams again
Mersi Si nu-ti fa griji, nu te credeam malefic Ms la fel!