| AntoniaOrman a întrebat:

Ce medie anuala trebuie sa ai ca sa iei locul I? Dar Locul II? Dar locul III? Dar mentiune? rolling on the floor) Scuze ca pun cam multe intrebari dar sunt foarte curioasa.

Răspuns Câştigător
| LadyDy01 a răspuns:

Stiu ca pentru premiul I iti trebuie peste 9, 5 pentru. II 9 iar III peste 8, 5 iar mentiune 8, 5

| Emosiya a răspuns (pentru LadyDy01):

Daca un elev are 9, 90 iar altul 9, 60, sunt la egalitate? amandoi pe locul I? NU! deci gresit.Se ia in functie de medie, descrescator. Poti sa ai media 6, daca nu are nimeni media mai mare ca tine iei premiul I.

6 răspunsuri:
| Lala20 a răspuns:

Nu exista "un barem", trebuie pur si simplu sa ai media cea mai mare din clasa ta, pentru premiul I. Si apoi tot asa...insa la mentiuni depinde de regulile institutiei, de exemplu ultima mentiune este pentru media 9, 00. Funda?

Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai, cred ca se iau in functie de mediile colegilor.

| cosi9 a răspuns:

Depinde de invatamant. in clasele 1-8 la mine cei cu media intre 9.5 - 10 avea premiul I, cei cu media intre 9 - 9.49 avea premiul II, intre 8.5 - 8.99 premiul III si intre 8 - 8.49 mentiune sau premiul IV, in schimb la liceu totul se face in functie de elevi cu media mare. ex eu cu media 9.35 am luat premiul I si un coleg cu 8.45 a luat II.

| Reloader15 a răspuns:

Depinde de media aritmetica primita, concurenta e foarte mare! happy