Dacă toți iau medii mici, înseamnă că că și la liceele "de nota 10" se va intra cu note mici
La orice liceu se intra in ordinea mediilor celor care au optat pentru acel liceu indiferent cat de mici sunt mediile lor. Nu are importanta cu ce medie s-a intrat anul trecut.
Totusi eu cred ca vor fi destul de multi elevi cu media 10 sau 9.
In anul in care am dat eu s-au intrat cu cele mai mici note de pana atunci. Pana si la clasele de mate-info la care se intrau cu 9.50 s-a intrat cu 8.80. Depinde de fiecare an... de ce dau,, marii destepti" la examene. Ca parca examenele astea is facute in bataie de joc, numai ca sa ti frece viitorul.
Era clar ca va fi greu la matematica pentru ca a fost foarte usor la romana (si da, stiu, anul trecut a fost usor la amândouă dar nu mai contează ). Altfel, intrau cu toții la liceele bune, si poate copii care nu meritau 100% sa ajungă acolo. Matematica a repartizat copiii si a facut diferenta
Cred ca toti o sa ia note mici la mate sau asa sper.Eu nu am avut timp sa fac la mate mai nimic, sper sa iau 6.La romana m-am descrurcat de nota 9. Si media nu imi ajunge ca sa intu la un liceu de nota 9.Dar avand in vedere ca nici ceilalti absolventi nu s-au descurcat mai bine, probabil ca vor scade media de admitere.
Trebuie totusi sa se ocupe locurile de 9 si se vor ocupa in functie de media celor care au optat pentru acel profil. (va**)
Da, mai mult ca sigur vor scădea mediile de admitere. Sa vedem rezultatele marti