La stiintele sociale se face matematica pana in clasa a X a si nu dai bac la mate...si trebuie sa alegi cand dai bacul oricum dai la romana si trebuie sa mai alegi intre istorie geografie cred ca si biologie...eu asa stiam
Hmm,este un profil destul de greu,se cere foarte mult romana, latina, limbile straine studiate, geografie si istorie. O sa dai bacul la romana, mate si la o limba straina. Matematica faci 3 ore pe saptamana, 2 h fizica, 2 h chimie, 1 info .
Eu sunt la stiinte sociale in clasa a-9-a ...si am aflat ca o sa dau bac la romana, o limba straina, istorie sau geografie si una dintre materiile ( logica, psihologie, sociologie, economie sau filozofie )
Eu sunt la stiinte sociale in clasa a-9-a ...bacul cred ca se da la ramana, o limba staina, istorie sau geografie si una dintre materiile ( logica, psihologie, sociologie, economie sau filozofie ).
Sunt la stiinte sociale! matematica faci pana in a12a 2 ore, si dai bacul la romana si istorie obligatoriu si de ales intre geografie logica psihologie economie si filozofie, este un profil foarte frumos si foarte usor!
Anonima009 întreabă: